Produkty pro nákladem od 0 kč (9)

Červená Quinoa 1000g Vivio

Červená Quinoa 1000g Vivio

Quineron, také známý jako quinoa nebo peruánská rýže, je takzvaný pseudobilin, tj. rostlina, která produkuje škrobová semena, ale ve skutečnosti to není. Pochází z Jižní Ameriky, kde byla po staletí ceněna pro svou výživovou hodnotu. Je nazývána "svatým Inků." Obsahuje také saponiny, díky nimž může vykazovat antialergické, protizánětlivé, antimykotické, antivirové a imunostimulační účinky. Zrno má antioxidační vlastnosti díky svému extrémně vysokému obsahu flavonoidů. Quinoa neobsahuje lepek a je snadno stravitelná. Červená rýže má výraznější chuť a aroma než bílá quinoa. Má mírně křupavou slupku a dobře se hodí do salátů. Může být podrobena úpravě, která jí dodá ořechovou chuť a využití v dezertech. 6,1 g - 9 % Z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g - 3 % sacharidy 57 - 22 % Z toho cukry 0 g - 0 % bílkoviny 14 g - 28 % sůl 0,01 g < 1 % *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> Použití </strong> Quinoa by měla být před vařením propláchnuta.
Solené pistácie 1000g vivio

Solené pistácie 1000g vivio

Nejen chutné, ale také extrémně zdravé, pistácie se obvykle prodávají ve skořápce. Obsahují zdravé tuky, jsou dobrým zdrojem bílkovin, vlákniny a antioxidantů. Pistácie jsou dobrým zdrojem vitamínu B6, který mimo jiné ovlivňuje pohodu a koncentraci, zlepšuje stav cév, hraje klíčovou roli při odstraňování potřebných chemikálií z těla a zmírňuje záněty. Studie ukazují, že jsou jedny z nejbohatších ořechů. Antioxidanty bojují proti volným radikálům, díky čemuž zpomalují proces stárnutí buněk a možnost různých onemocnění. Lutein a zeaxanthin obsažené v ořeších podporují zdraví očí. Studie také ukazují, že mají méně kalorií než jiné ořechy, a jejich další výhodou je obsah bílkovin, přibližně 20 %. Jsou na druhém místě po mandlích. Obsahují také hodně dietní vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Pistácie mají vysoký obsah L-argininu, aminokyseliny, která se v těle přeměňuje na oxid dusnatý.
Pekan 500g vivio ořechy

Pekan 500g vivio ořechy

Pekanové ořechy jsou klasifikovány jako jeden z nejvznešenějších druhů ořechů. Byly důležitým prvkem stravy původních obyvatel Severní Ameriky. Ořechy mají mírně sladkou a máslovou chuť, takže se skvěle hodí do všech koláčů, dezertů a čokolád. Jsou součástí slavného pekanového koláče (Pecan Pie), který se připravuje na Den díkůvzdání. 90 % tuků obsažených v pekanových ořeších jsou zdravé, mononenasycené mastné kyseliny. Esenciální mastné kyseliny jsou nezbytné pro zdraví pleti a správnou funkci kardiovaskulárního systému. Snižují LDL (takzvaný špatný cholesterol), díky čemuž chrání před rozvojem aterosklerózy. Pekanové ořechy obsahují vitamíny: C, E, K a vitamíny skupiny B, stejně jako minerály hořčík, mangan a měď. Mangan podporuje nervový systém a urychluje přenos cholesterolu, zatímco měď je nezbytná pro syntézu kolagenu a elastinu, což přispívá k dobrému stavu naší pleti.
Mletá zelená káva 500g vivio

Mletá zelená káva 500g vivio

Zelená káva jsou nepohodlné kakaové boby, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také obsahuje chlorogenovou kyselinu, která je přisuzována zrychlujícím vlastnostem spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381kcal - 19% RWS * Tuky 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g sůl 0g - 0% * RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> při přípravě zelené kávy nezapomeňte na správnou teplotu vody (optimální teplota je kolem 90 stupňů), protože zalévání
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Pyl květin 1000g vivio

Pyl květin 1000g vivio

Pyl včel, často označovaný jako květinový pyl, má skutečné bohatství prospěšných vlastností. Díky obsahu živin se používal jako léčivá látka. V poslední době se pyl včel stal zajímavým nejen pro přírodní medicínu, ale také pro kosmetologii. Neomezená výživová hodnota pylu včel vyplývá z velmi bohatého chemického složení, neboť bylo identifikováno více než 250 různých sloučenin. Obsahuje jednoduché cukry (fruktózu, glukózu), mastné kyseliny, více než 30 aminokyselin (jejich obsah v pylu dosahuje až 12 %) a minerály jako draslík, fosfor, vápník, hořčík, sodík, železo a zinek. Květinový pyl je také zdrojem mnoha vitaminů. Mezi nimi jsou nejdůležitější: A, B1, B2, B3, E, C, PP a D. &nbsp; <strong>Složení:</strong> Květinový pyl &nbsp; <strong>Výživová hodnota na 100 g</strong> Energetická hodnota 1103 kJ/261 kcal - 13 % RWS* Tuk 5 g - 7 % včetně 3
Quinoa quinoa bílá 1000g vivio

Quinoa quinoa bílá 1000g vivio

Quinou, také známou jako Quinoa nebo peruánská rýže, je takzvaná Pseudosob, tj. rostlina, která produkuje škrobová semena, ale ve skutečnosti to není. Pochází z Jižní Ameriky, kde byla po staletí ceněna pro svou výživovou hodnotu. Je nazývána "svatým Inků." Obsahuje také saponiny, díky nimž může vykazovat antialergické, protizánětlivé, antimykotické, antivirové a imunostimulační účinky. Zrno má antioxidační vlastnosti díky svému extrémně vysokému obsahu flavonoidů. Quinoa neobsahuje lepek a je snadno stravitelná. %včetně nasycených mastných kyselin 0,7g - 3% sacharidů 57 - 22% včetně cukrů 0g - 0% bílkovin 14g - 28% soli 0,01g < 1% *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> Grains quinoa by měly být před vařením propláchnuty vodou. Vařte asi 15 minut na nízkém ohni. Budeme vědět, že quinoa je hotová, když se během vaření objeví charakteristické "ocásky" vycházející ze zrn quinoa.
Solené pistácie 1000g Vivio

Solené pistácie 1000g Vivio

Nejenže jsou pistácie chutné, ale také extrémně zdravé, obvykle se prodávají ve skořápce. Obsahují zdravé tuky, jsou dobrým zdrojem bílkovin, vlákniny a antioxidantů. Pistácie jsou dobrým zdrojem vitamínu B6, který mimo jiné ovlivňuje náladu a koncentraci, zlepšuje stav cév, hraje klíčovou roli při odstraňování potřebných chemikálií z těla a zmírňuje záněty. Studie ukazují, že jsou jednou z nejbohatších ořechů. Antioxidanty bojují proti volným radikálům, díky čemuž zpomalují proces stárnutí buněk a možnost různých onemocnění. Lutein a zeaxantin obsažené v ořeších podporují zdraví očí. Studie ukazují, že mají méně kalorií než jiné ořechy, a jejich další výhodou je obsah bílkovin, přibližně 20 %. Jsou na druhém místě po mandlích.
Pekan 500g vivio ořechy

Pekan 500g vivio ořechy

Pekanové ořechy jsou považovány za jeden z nejcennějších druhů ořechů. Byly důležitou součástí stravy původních obyvatel Severní Ameriky. Ořechy mají mírně sladkou a máslovou chuť, takže se skvěle hodí do všech druhů koláčů, dezertů a čokolád. Jsou součástí slavného pekanového koláče, který se připravuje na Den díkůvzdání. 90 % tuků obsažených v pekanových ořeších jsou zdravé a mononenasycené mastné kyseliny. Tyto mastné kyseliny jsou nezbytné pro zdraví pleti a správnou funkci kardiovaskulárního systému. Snižují hladinu LDL (takzvaného špatného cholesterolu), čímž chrání před rozvojem aterosklerózy. Pekanové ořechy obsahují vitamíny: C, E, K a vitamíny skupiny B, stejně jako hořčík, mangan a měď. Mangan podporuje nervový systém a urychluje metabolismus cholesterolu, zatímco měď je nezbytná pro...